X Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α Ψ Υ Χ Η Μ Ο Υ!!!!!!!!!!


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ…
Χρόνια Πολλά στο αγόρι μου που έχει γενέθλια.
Είσαι το πρώτο φώς της ημέρας
Είσαι το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου
Είσαι η άνοιξη και το καλοκαίρι
Είσαι ο ήλιος που ανατέλλει και δεν δύει ποτέ,
Είσαι το γέλιο και το χάδι
Γλυκό και πολυαγαπημένο μου…

Σαν σήμερα πρίν 16 χρόνια γεννήθηκε ένα πανέμορφο μωράκι.Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου όταν αντίκρυσα αυτό το πανέμορφο αγοράκι που κουβαλούσα εννιά μήνες.Νόμιζα πως αυτή ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή μου και πως δεν θα υπάρξει καλύτερη.Εκανα λάθος όμως.
Από κείνη την μέρα και μετά και για δεκαέξι ολόκληρα χρόνια υπήρξαν ανεπανάληπτες στιγμές ευτυχίας ισάξιες και τολμώ να πώ ανώτερες.Μου πρόσφερες τις μεγαλύτερες συγκινήσεις τις μεγαλύτερες χαρές τις πιο γεμάτες στιγμές.Ομόρφηνες την ζωή μου με το άγγιγμά σου με τα νάζια σου με το γέλιο σου με τα παιχνίδια σου.
Είσαι ο κόσμος όλος ,είσαι η ανάσα μου η ζωή μου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ..
Το μικρό χεράκι που με κρατούσε σφιχτά μεγάλωσε και έγινε ένας μικρός άντρας,πανέμορφος και ευτυχισμένος.Είμαι πάντα δίπλα σου και θα είμαι για πάντα.Η ευτυχία που μου δωσες δεν αναπληρώνεται ,είμαι περήφανη και πολύ χαρούμενη γιατί και σύ είσαι δίπλα μου,γιατί με άφησες να είμαι κομμάτι της ζωής σου ,γιατί απλώνεις ακόμα το χέρι σου σε μένα γιατί ακόμα και τώρα με κοιτάς και μου μιλάς γιατί ακόμα και τώρα παίζουμε και γελάμε.Γιατί είσαι ακόμα παιδί και με αφήνεις να είμαι και γώ η μανούλα σου.Γιατί δεν τέλειωσαν οι στιγμές ευτυχίας και η ιστορία συνεχίζεται….
Να ζήσεις και τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν όπως ακριβώς θέλεις και ονειρεύεσαι.Γιατί πάντα τα όνειρα είναι σε πρώτη μοίρα ,να πιστεύεις όπως τώρα κ
αι να ονειρεύεσαι όπως και τώρα πάντα και παντού.Να μην ακούς τους ονειροκλέφτες που καθώς θα μεγαλώνεις θα σε περικλείουν μην παρατάς τα όνειρά σου,να παλέψεις για αυτά ως το τέλος. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ……………………..

Αναγνώστες

Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ

Oνειρα,όνειρα.μικρά ή μεγάλα,κρυφά ή φανερά..ανάσες ζωής.

About this blog